Conferinţa regională “Forţa Argumentului, o şansă pentru un dialog public eficient“

Regiunea: 
Centru
Locația: 
Târgu-Mureș
Data: 
26 Aprilie, 2013

 

 

Academia de Advocacy are prilejul de a vă prezenta rezultatele obţinute, în urma unui efort susţinut de pregătire a reprezentanţilor societăţii civile şi a partenerilor sociali, în a se profesionaliza pentru dialogul cu decizia publică. De-a lungul a trei ani, aproximantiv 100 de lideri de organizaţii şi personal executiv din regiunea Centru şi-au exersat abilităţile şi competenţele practice, în a interveni activ şi competent în procesul decizional, având drept ţintă, decizia optimă, argumentată.

Astfel, vineri, 26 aprilie 2013, va avea loc conferinţa “Forţa Argumentului, o şansă pentru un dialog public eficient“ la  Târgu-Mureș, în cadrul căreia vor fi prezentate cele mai notabile realizari ale participanţilor la program şi care pot, de acum, să fie sprijin competent în elaborarea viitoarelor proiectele de legi, în modificarea anumitor reglementări.

Evenimentul va avea loc între orele 14.00 – 15.30, la Hotel Continental, Piața Teatrului nr. 5-6, Sala Aman (parter), Tîrgu-Mureș.

Credem că prin realizările obţinute am contribuit major la intensificarea unui dialog eficient care să poată asigura consensul în aplicarea proiectelor, pregătite pentru această regiune şi nu numai.

 

 

Pentru mai multe informații vă rugăm contactați: Mihaela Purec, Asistent comunicare, tel: 0731 406 183, e-mail: mihaela.purec@advocacy.ro.

« Înapoi la calendar evenimente