Conferinţa regională “Forţa Argumentului, o şansă pentru un dialog public eficient“

Regiunea: 
Sud Est
Locația: 
Constanța
Data: 
21 Iunie, 2013

 

Academia de Advocacy are prilejul de a vă prezenta rezultatele obţinute, în urma unui efort susţinut de pregătire a reprezentanţilor societăţii civile şi a partenerilor sociali, în a se profesionaliza pentru dialogul cu decizia publică. De-a lungul a trei ani, aproximantiv 100 de lideri de organizaţii şi personal executiv din regiunea Sud Est şi-au exersat abilităţile şi competenţele practice, în a interveni activ şi competent în procesul decizional, având drept ţintă, decizia optimă, argumentată.

Astfel, vineri, 21 iunie 2013, va avea loc conferinţa “Forţa Argumentului, o şansă pentru un dialog public eficient“ la  Constanța, în cadrul căreia vor fi prezentate cele mai notabile realizari ale participanţilor la program şi care pot, de acum, să fie sprijin competent în elaborarea viitoarelor proiectele de legi, în modificarea anumitor reglementări.

Credem că prin realizările obţinute am contribuit major la intensificarea unui dialog eficient care să poată asigura consensul în aplicarea proiectelor, pregătite pentru această regiune şi nu numai.

« Înapoi la calendar evenimente