Conferință de presă pentru prezentarea concluziilor și recomandărilor audierii publice "Regionalizarea României-între pericole și oportunități"

Locația: 
Cluj-Napoca
Data: 
11 Aprilie, 2013

 

Coaliția 52, Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, din cadrul Universității Babeș Bolyai, și Academia de Advocacy  vă invită să participaţi joi, 11 aprilie 2013, ora 11.00, la conferința de presă de prezentare a concluziilor și recomandărilor audierii publice “Regionalizarea României – între pericole și oportunități”, audiere ce a avut loc în data de 28 martie 2013, la Cluj Napoca.

Conferința de presă va fi susținută de Comisia de Experți a audierii publice și va avea loc in Cluj-Napoca, la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor , sala 118.

Comisia de experți, formată din Vasile SURD, prof. univ. dr. emerit al Facultății de Geografie din Cluj Napoca, Vasile DÂNCU, președinte Institutul Român pentru Evaluare şi Strategie (IRES), Dorel ȘANDOR, consultant independent, Şerban ŢIGĂNAȘ, președinte al Ordinului Arhitecților din România, Simona FIŢ, consultant în transparența decizională Academia de Advocacy, a analizat și sintetizat 250 de opinii scrise, din toate regiunile de dezvoltare ale țării, respectiv din 32 de județe. Dintre acestea, 8% au aparținut decidenților politici, iar 92% reprezentanților societății civile.

Concluziile și recomandările raportului sinteză al audierii publice vor fi prezentate în cadrul conferinței de presă, ele reliefând modul în care diferite entități ale societății civile, profesioniști în domeniu, persoane juridice și fizice înțeleg și se raportează la subiectul regionalizării.

Aşteptăm confirmarea participării dumneavoastră la acest eveniment până la data de 10 aprilie 2013, pe adresa de e-mail: stefan.vadineanu@advocacy.ro sau tel: 0722.360.325. Persoana de contact: Ștefan Vădineanu, coordonator comunicare Academia de Advocacy.

« Înapoi la calendar evenimente