Conferinta "Ce sanse reale avem sa influentam politicile publice?"

Regiunea: 
Centru
Locația: 
Târgu-Mureș
Data: 
15 Martie, 2013

Academia de Advocacy împreună cu Universitatea “Petru Maior” vă invită să participaţi vineri, 15 martie 2013, ora 11.00, la conferința cu tema Ce șanse reale avem să influențăm politicile publice? din cadrul proiectului „Partener Activ şi Implicat”. Evenimentul se va desfăşura Aula Magna a Universității “Petru Maior”, str. Nicolae Iorga, nr. 1, Târgu Mureș.

În cadrul conferinței vor fi prezentate perspectivele pe care Academia de Advocacy și proiectul Partener Activ și Implicat le propune mediului universitar și nu numai: platforma virtualăde consultări publice și alerte legislative Vocea Ta, biblioteca virtuală a Academiei de Advocacy cu peste 1200 de resurse, specializată în domeniilepolitici publice, democrație, transparență decizională, e-guvernanță, e-participare, societate civilă, dialog civic și social, etică și deontologie (în activitatea de advocacy), aplicații, studii de caz, standardul profesional“Specialist în activitatea de lobby” și posibilitatea de a fi certificate în acest domeniu nou.

Vă rugăm confirmați participarea Dumneavoastră până la data de 13 martie 2013, pe adresa mihaela.purec@advocacy.roPersoană de contact: Mihaela Purec, Asistent comunicare, tel: 0731 406 183.

« Înapoi la calendar evenimente