Reforma Educatiei in viziunea elevilor si studentilor. Concluziile, prezentate la Iasi.

Publicat în categoria Revista presei la 10 Iunie 2013
Astazi, 6 iunie, Academia de Advocacy, impreuna cu Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" (UAIC) din Iasi si Coalitia 52, au organizat o conferinta pentru prezentarea concluziilor si recomandarilor Comisiei de experti a audierii publice "Tineri versatili, o necesitate pentru cerintele imprevizibile din piata muncii".

Audierea publica privind sistemul educational din Romania a avut loc la Iasi, in data de 16 mai, in cadrul careia s-au colectat 348 de opinii scrise, din toate regiunile tarii, despre principalele masuri care ar trebui prevazute in strategia Ministerului Educatiei Nationale pentru reforma educatiei.
 

Opiniile au fost formulate de persoane care provin din domeniul invatamantului, peste 35%, iar peste o treime au fost elevi si studenti, beneficiari ai sistemului de invatamant. Structura depozitiilor arata ca s-a largit cercul partilor interesate de acest subiect, prin implicarea alaturi de cadre didactice si elevi, a reprezentantilor mediului de afaceri, reprezentanti ai decidentilor si a parintilor.

Adaugă comentariu nou