Membru CCP – din partea UGIR

Domnul Stefan Varfalvi este om de afaceri, Presedinte Director General al societatii Imsat SA Bucuresti si membru in consiliile de administratie a altor 4 societati comerciale.

Activeaza in Uniunea Generala a Industriasilor din Romania, una din confederatiile patronale reprezentative la nivel national, unde are functia de Primvicepresedinte si Presedinte al Colegiului permanent

Are o activitate permanenta in sensul unificarii miscarii patronale din Romania, fiind una din personalitatile proeminente ale patronatelor romane. Este membru in CES Romania si la al doilea mandat in Consiliul Economic  Social European. In calitate de reprezentant al angajatorilor in comisiile de dialog social de la Ministerul Finantelor, Ministerul Muncii si AVAS a militat intotdeauna pentru imbunatatirea dialogului social si pentru realizarea unui mediu de afaceri prietenos, pentru coerenta in politicile guvernamentale, pentru o societate in care schimburile de idei si logica sa aiba un cuvant cat mai greu de spus.

A participat printre altele la elaborarea Codului Muncii, a Codului Fiscal, a Legii Privatizarii si a Legii Societatilor Comerciale.

In cadrul activitatilor sale, a sustinut si sustine interesele federatiilor patronale si a membrilor in relatia cu partenerii sociali, respectiv guvern si sindicate.

Scrie articole  referitoare la mediul de afaceri in Diplomatic Club si in Curierul National.

E considerat unul dintre formatorii de opinie in cadrul miscarii patronale romanesti.

inapoi